Έλα και ΕΣΥ στην ομάδα μας

Τα Μέλη και οι Εθελοντές μας βοηθουν να διατηρήσουμε την Μνήμη τις Ιστορίας μας σεβασμό και υπευθυνότητα.

Τα Μέλη και οι Εθελοντές λαμβάνουν:

  • Συνεχή ενημέρωση με Email-SMS για δραστηριότητες , διαγωνισμούς και το πλήρες πρόγραμμα του Συνδέσμου Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη. 
  • Εκπτώσεις απο συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
  • Εκπτώσεις απο την Μπουτίκ του Συνδέσμου.
  • Συμμετοχή σε ημερήσιες εξορμήσεις στην Γραμμή Μεταξά.

ΜΕΛΗ

Τα Μέλη του Συλλόγου διακρίνονται σε τακτικά, τα οποία υποχρεούνται να καταβάλουν δέκα (10) ευρώ για ετήσια συνδρομή και επίτιμα. Ο αριθμός των μελών του σωματείου είναι απεριόριστος. Διατάξεις καταστατικών που περιορίζουν τον αριθμό των μελών είναι άκυρες. Δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν μόνο τα τακτικά μέλη, εφόσον έχουν εκπληρώσει τις προς το Σύλλογο υποχρεώσεις τους.

Τακτικά μέλη

Τακτικό μέλος μπορεί να γίνει με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου κάθε αλλοδαπό ή ημεδαπό φυσικό πρόσωπο, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής του, που επιθυμεί να συμβάλλει με την συμμετοχή του, στην πραγματοποίηση των σκοπών αυτού ή νομικό πρόσωπο, δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου και οποιασδήποτε νομικής μορφής, εφόσον υποβάλλει ενυπόγραφη αίτηση προς το ΔΣ και προβεί στην καταβολή της ετήσιας συνδρομής, η οποία ορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου. Τα μέλη καταγράφονται σε ειδικό μητρώο μελών κατ’ αύξοντα αριθμό μετά της ημερομηνίας εγγραφής.

Η ιδιότητα του μέλους είναι προσωποπαγής και αποκτάται από την ημέρα της εγγραφής του στα Μητρώα του Συλλόγου. Δεν μεταβιβάζεται και δεν κληρονομείται η ιδιότητα του μέλους, κάθε μέλος όμως μπορεί να εκπροσωπεί και άλλο μη παρόν μέλος εάν υπάρχει προς τούτο απλή γραπτή εξουσιοδότηση.

Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να αποχωρήσει ελεύθερα από το Σύλλογο, εφόσον προηγουμένως γνωστοποιήσει την παραίτησή του με σχετικό έγγραφο στο Διοικητικό Συμβούλιο και αφού προηγουμένως εκπληρώσει τις μέχρι της υποβολής της παραίτησής του ταμιακές υποχρεώσεις.

Επίτιμα Μέλη

Επίτιμα Μέλη ανακηρύσσονται με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, μετά από πρόταση του Δ.Σ., όσα πρόσωπα έχουν διακριθεί για την προσφορά τους ή για την πολύτιμη συνδρομή τους στο Σύλλογο ή εάν με την εν γένει δράση τους συντελούν στην ανάπτυξη και την πρόοδο των οριζόμενων από το καταστατικό σκοπών του, ηθικά ή υλικά. Τα επίτιμα μέλη δεν έχουν δικαίωμα ψήφου, ούτε δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι, ενώ δεν υποχρεούνται στην καταβολή συνδρομών. Έχουν όμως δικαίωμα συμμετοχής στις Γενικές Συνελεύσεις και έχουν τα λοιπά δικαιώματα και υποχρεώσεις των μελών.

 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Σας άρεσε η προσπάθεια μας και θέλετε να μας βοηθήσετε αλλά δε ξέρετε πώς;; Θεωρείτε σημαντική τη διατήρηση και ανάδειξη της Ιστορίας των Οχυρών; Έχετε ιδέες που θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα μέσα στην εθελοντική δουλειά που κάνουμε; Τότε είστε ένας σημαντικός κρίκος της αλυσίδας μας! Γνωρίστε μας και μάθετε πώς να μας βοηθήσετε να κρατήσουμε ζωντανή την Ιστορία! ΓΙΝΕΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!

Εθελοντές: 

Καμία μεγάλη ιδέα δε θα ήταν τόσο μεγάλη αν δεν της έδιναν σάρκα και οστά οι άνθρωποι που την αποτελούν. Έτσι, η "ψυχή" του Συνδεσμου μας ειναι οι εθελοντές της, δηλαδή όλοι εκείνοι οι "αφανείς ήρωες" που δουλεύουν μεθοδικά είτε στον ελεύθερο χρονο τους, προκειμένου να συμβάλλουν στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων και όχι μόνο. Ο ρόλος ενός εθελοντή ειναι εξαιρετικά σημαντικός γιατί συμβάλλει με τόσο απλό τρόπο σε κάτι τόσο σπουδαίο, όσο ειναι η διατήρηση και η διάσωση των άγνωστων ιστορικών γεγονότων δυστυχώς μεχρι και σημερα σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

 

Εθελοντές έξ αποστάσεως:

Αν είστε μακρυά και αναρωτιέστε τι θα μπορουσατε να κάνετε, παρακαλούμε ελάτε σε επικοινωνία μαζι μας. Η τεχνολογία ενώνει και οι γνώσεις, οι ιδέες, οι άνθρωποι μπορούν πια να αποτελέσουν ενα κοινό δίκτυο συνεργασίας προσφέροντας έργο.

 


 

Κατηγορίες μελών


All Rights Reserved By Σύνδεσμος Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη